Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Yuji Naka έρχεται ξανά σε κόντρα με την Square Enix μέσω του Twitter

*
Ο Yuji Naka, ο πρώην επικεφαλής της Sonic Team έρχεται ξανά σε κόντρα με την Square Enix, έπειτα από μια ανάρτηση του στο Twitter σχετικά με τον εορτασμό του Nights Into Dreams.

Στην ανάρτηση του, ο Yuji Naka γιόρτασε τα 26 χρόνια του Nights Into Dreams, ωστόσο σε μια από τις φωτογραφίες που παρουσιάζει την ομάδα ανάπτυξης του, ο Naka αφαίρεσε την παρουσία του πρώην συνεργάτη του Naoto Ohshima. Ο Yuji Naka και ο Naoto Ohshima είχαν ένα ιστορικό παρελθόν μαζί, στην ανάπτυξη του Sonic the Hedgehog, με τον Naka ως προγραμματιστή και τον Ohshima ως character designer, όταν συνεργάστηκαν ξανά για το Balan Wonderworld.

Δυστυχώς για τον Yuji Naka, η ανάπτυξη του Balan Wonderworld δεν εξελίχθηκε όπως έπρεπε, με τον ίδιο να προχωρεί σε μήνυση την Square Enix, ισχυριζόμενος ότι απομακρύνθηκε από το project έξη μήνες πριν την κυκλοφορία του.

Στην ανάρτηση του Yuji Naka, αρκετοί ήταν οι fans που εντόπισαν την αφαίρεση του Naoto Ohshima και έθεσαν τα ερωτήματα τους στον Naka, ο οποίος στην συνέχεια απάντησε: “Πως θα νιώθατε εάν ξαφνικά σας απομακρύναν από ένα παιχνίδι που έχετε εργαστεί πάνω από δυο χρόνια, πηγαίνετε δικαστικά και μαθαίνετε πως μιλούσαν πίσω από την πλάτη σας;”.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*